Suočeni s izazovima koje je donio COVID-19, morali smo drastično promijeniti naš stil života kao i pristup poslu.

U tim novim okolnostima, podrška našoj zajednici postala je prioritet koji tango sukladno svojoj viziji i kulturi, nije mogao ignorirati. Također smo u periodu pada posla članovima svog tima htjeli osigurati osjećaj svrhe i cilja.

Reagirali smo čim je kriza počela i to ponudom besplatnih usluga pozivnog centra nekoliko hrvatskih institucija koje su bile u prvim redovima borbe protiv koronavirusa. Obratili smo se Stožeru civilne zaštite na nacionalim i lokalnim razinama, kao i Ministarstvu zdravstva.

Spomenute institucije bile su zahvalne na našoj ponudi, ali su već rješavale ovu hitnu situaciju uz pomoć drugih izvora, stoga naše usluge nisu bile potrebne.

Odlučili smo iskoristiti naše višejezične vještine u edukativne svrhe. Kontaktirali smo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, odjel koji provodi reformu „Škola za život“ te koji je odgovoran za projekt učenja na daljinu u Hrvatskoj.

Oni su uspjeli preseliti cjelokupno obrazovanje na online platforme unutar nekoliko tjedana. Smatrali smo da naše jezične vještine i iskustvo koje imamo u pripremi voiceover sadržaja mogu pomoći u online nastavi.

Naša ponuda je prihvaćena raširenih ruku te su uskoro tangovci Richard Riley i Fabrizio Cancedda službeno priznati kao mentori na listi njihovih stručnjaka za engleski, francuski i talijanski jezik. Za sada smo isporučili više od 30 projekata, najčešće voiceover naracije (prenošenje glasa pripovijedanjem) i dijalozi. Često nas zovu u pomoć kada je potrebno napraviti korekturu ili lokalizirati sadržaj, pa čak i kada je potrebno konačni proizvod pretvoriti u prezentaciju ili mpeg4 video. Jednom prilikom zadatak je bio skladati glazbu, što je rezultiralo našom snimkom pjesme za djecu:

Dosadašnji spikeri i pjevači su: Marta Korotaj, Fabrizio Cancedda, Tajana Riley, Filip Riley, Dorian Riley, Stewart Riley i Richard Riley.

Evo samo nekoliko primjera:

Video lekcije za druge predmete dostupne su na stranicama „Škole za život“ i učenje na daljinu: https://skolazazivot.hr/video-lekcije/  

Ponosni smo na našu filozofiju i viziju i jako nas usrećuje pružanje pomoći u unapređenju obrazovanja mladih te zajednici u cjelini.

 

Cert tango bw big

 

collage

Tijekom kolovoza 2018. godine, stručnjaci Cro Cert-a proveli su reviziju naše dokumentacije kao i opsežnu reviziju našeg poslovanja u prostorima tvrtke u trajanju od dva dana.

Čast nam je objaviti da smo zadovoljili njihove stroge kriterije te su nam dodijeljeni certifikati za sva tri standarda!

Projekt implementacije Integriranog sustava upravljanja koji uključuje Sustav upravljanja kvalitetom te Sustav informacijske sigurnosti pri pružanju usluga Centra za korisnike i voiceover-a, pokrenut je u trećem kvartalu 2017. godine a ostvaren je uz stalnu podršku naše uprave i predanog tima internih revizora.

Dobivanje certifikata za sva tri standarda odjednom potvrđuje da su uloženi trud i resursi te predanost s kojom je tango pristupio projektu zaista bili opravdani.

Nadalje, čini se da je tango među prvim centrima za korisnike u Europi koji je dobio certifikat prema novom ISO 18295-1:2017 standardu.

No, to je samo početak za tango. Vjerujemo u ISO metodologiju, i cilj nam je poboljšanje naše učinkovitosti na svim područjima, iz godine u godinu.

Novosti

Kontakt

tango komunikacije d.o.o.

20. kat
Ivana Lučića 2a
10 000 Zagreb
Croatia

 +385 (0)1 5494 301

voiceovertango.hr

EU VAT# HR73112507864

Traži

We use cookies
Na našoj stranici koristimo kolačiće. Neki od njih ključni su za funkcionalnost same stranice, dok nam drugi pomažu da unaprijedimo stranicu i korisničko iskustvo (praćenje kolačića). Odlučite sami želite li dozvoliti kolačiće ili ne. Molimo, imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcionalnosti stranice.